Start: Nederland

3. Verhuizing 4 oktober 2018

image_pdfimage_print
Onze geliefde Alphatoren

 

Nooit meer dat schitterende uitzicht over de stad Enschede, nooit meer die verwonderlijke gezichten van mensen die ons voor de eerste keer bezochten op de 25ste etage. Dat is waar we voor gekozen hebben en ik heb geleerd, nooit achterom kijken, maar alleen vooruit. Weggaan en van totaal andere uitzichten genieten die iets meer met de natuur te maken hebben, maar we zullen Enschede zeker nooit vergeten, een fijne stad om te wonen, winkelen, vooral de gezellige binnenstad, maar vooral de echte Twentenaren waar je heerlijk mee kunt genieten.

Het is een raar gevoel, als de verhuiswagen voor komt rijden.

 

 

Uit gekkigheid opperde ik wel eens, dat we nu genoeg  kartonnen verhuisdozen hebben om onder de brug te overnachten, maar alle gekheid op een stokje, dat zou onze buurvrouw Barbera Roeloffzen, nooit hebben geaccepteerd. Dus woonden we vanaf 01-10-2018 in haar huis in de Alphatoren en konden we geleidelijk aan gaan wennen aan een definitief vertrek op 21-10-2018.

 

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial