Start: Nederland

3. Verhuizing 4 oktober 2018

image_pdfimage_print
Onze geliefde Alphatoren
Een prachtige woontoren

Nooit meer dat schitterende uitzicht over de stad Enschede, nooit meer die verwonderlijke gezichten van mensen die ons voor de eerste keer bezochten op de 25ste etage. Dat is waar we voor gekozen hebben en ik heb geleerd, nooit achterom kijken, maar alleen vooruit. Weggaan en van totaal andere uitzichten genieten die iets meer met de natuur te maken hebben, maar we zullen Enschede zeker nooit vergeten, een fijne stad om te wonen, winkelen, vooral de gezellige binnenstad, maar vooral de echte Twentenaren waar je heerlijk mee kunt genieten. Natuurlijk zullen we dit fantastische huis missen, maar we hebben zoveel om naar uit te kijken en nemen jullie daar graag mee door ons leven van de toekomst.

 

Onze entree
Een heerlijke walk inn closet
Alles zo kunnen pakken
Onze slaapkamer met een uitzicht over Enschede

Een bad met uitzicht over de stad
Een gemakkelijke keuken
Vanuit onze keuken de eerste zithoek
Met weer een prachtig uitzicht

Onze TV ruimte
Vanuit de tv hoek uitzicht op de eetkamer
Kerst, Oud en Nieuw geweldig met al dat vuurwerk.
Fantastisch uitzicht bij ondergaande zon

Het is een raar gevoel, als de verhuiswagen voor komt rijden.

 

Nog even en alles is leeg

 

Uit gekkigheid opperde ik wel eens, dat we nu genoeg  kartonnen verhuisdozen hebben om onder de brug te overnachten, maar alle gekheid op een stokje, dat zou onze buurvrouw Barbera Roeloffzen, nooit hebben geaccepteerd. Dus woonden we vanaf 01-10-2018 in haar huis in de Alphatoren en konden we geleidelijk aan gaan wennen aan een definitief vertrek op 21-10-2018.

Hoe kaal is je huis als alles eruit is. maar nu op naar een nieuw avontuur.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial