Maleisië 2,  Start: Nederland

68. Hoe eenvoudig is het een “Huaweitje” te scoren?

image_pdfimage_print

Geen Hop on Hop off bus, maar wij namen de billenwagen en gingen na een voortreffelijk ontbijt de stad verder verkennen, waar we gisteren waren gestopt.

Vanaf het hotel, langs de boulevard

Natuurlijk gaan we ook even shoppen, ook al hebben we niets nodig. Het is zo leuk om te zien hoe mensen een mooie shoppingmall Imago genaamd, bekijken.

Een stuk terras waar de boulevard ineens ophoud

 

Een schitterend winkelcentrum
Kerstversiering overal
Diverse kerstversieringen

We gaan nog even het populaire woord scoren gebruiken, want dat is hier wel van toepassing.

In ieder land had ik mijn vizier op een nieuwe telefoon van Huawei gezet, d.w.z. ik zou willen gaan voor een Huawei Meta 20 Pro, i.v.m. met zijn geweldige fotocamera, met grote mogelijkheden voor het inzoemen. Maar  dat was nog niet zo gemakkelijk. Voor mij was het belangrijkste aan de telefoon, dat ik de nieuwste uitvoering kon bemachtigen, alhoewel als ik de Meta 20 Pro zou kopen, stond al weer vast, dat er al weer een nieuw model uit zou komen en die is inmiddels al uit. Het is niet bij te benen, maar een keer moet je ook tevreden zijn.

In Bangkok begonnen we ons  te oriënteren, de informatie die we kregen was geweldig,  maar ze waren alleen op pre-order te bestellen, maar moest je wel eerst een deel van de totale som betalen en daar zaten we niet zo op te wachten. Het is dan maar afwachten, of het toestel op tijd geleverd is voor je vertrekt naar de volgende plaats of ander land, dus dat zagen we niet zo zitten. Het risico is dan ook dat je de aanbetaling  kwijt bent en, mie bint zeunig, speelt dan toch weer een rol bij ons zuinige Nederlanders.

Prachtige optredens overal in de shoppingmall

Zo ging dat bijna in iedere redelijke stad, allerlei merken waren er te koop en dure uit voorraad leverbaar, tot en met de duurste Apples, maar de mensen zaten echt te wachten op de Huawei Meta 20 Pro. De vraag naar Huawei, was vele malen groter dan van alle andere gerenommeerde merken, dat bleek ook wel, want begin december bleken er wereldwijd al 200 miljoen van diverse mooie systemen verkocht te zijn.

Op het moment van onze grote interesse in de Huawei Meta 20 Pro telefoon, werd de dochter van het Huawei concern gearresteerd in Canada, omdat er de nodige verborgen spionage materialen, in de  software van de nieuwe telefoons zou zitten. Het lijkt momenteel meer te gaan over allerlei snufjes in de electronica, die gevaarlijk voor ons kunnen zijn dan b.v. mijnheer Thrump, die de hele wereld op zijn kop zet. Gisteren ging hij weer tekeer en wil nu het merk Huawei helemaal gaan verbieden in Amerika.

We hadden ons in de tussentijd zo goed ingelezen en alle informatie opgezogen, dat  we bijna Huawei Meta 20 Pro experts waren geworden. Dus we waren zeker, dit systeem moest het worden, de vraag alleen was, waar is hij rechtstreeks te koop, zonder pre-order te moeten plaatsen.

Onze adviseuse voor de Huawei Meta 20 Pro

Na een wandeling van ca. 1 uur, kwamen we in een schitterend nieuw winkelcentrum en daar was hij weer, een prachtige winkel van Huawei, daar kregen we geweldige service, informatie en een “prijsje”, die  minder dan de helft van de prijs Voor de Huawei Meta 20 Pro in Nederland, dus dat kon ons wel passen.

Na een nachtje slapen, hebben we de knoop doorgehakt en gingen we de volgende dag nog een keer en kochten ons een mooie Huawei Meta 20 Pro.

 

Please follow and like us:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial