Australië,  Start: Nederland

89. Soms zit je een paar dagen in een WiFiloze zone

image_pdfimage_print

Soms zit je op zee, of in de negorei van een land en kan het heel vervelend zijn, voor de lezers en mij, dat er geen berichten kunnen worden verzonden en gemaakt, maar als je op reis bent heb je wel eens een probleem, dat je even in een WiFiloze zone bent.

Tot en met je hoofd ingepakt i.v.m. de yellyfish, die nogal wat narigheid bij mensen veroorzaakt.
Even een paar dagen  verstoken van WiFi

Je neemt je Ipad weer eens mee, als je naar bepaalde plekken gaat en denkt, misschien kan ik daar wel inloggen en een half uurtje mijn gedachten op papier/IPad de vrije loop geven, maar helaas.

Jullie blijven dan ook heel even verstoken van wat nieuws, want midden in de natuur is dat vaak niet mogelijk, maar af en toe ook wel heerlijk als je geen IPad, telefoon o.i.d. bij de hand hebt.

Gerard en ik voelen ons gelukkig dat we deze wereldreis hebben ondernomen en zijn nog steed blij en gezond onderweg.

Lekker aan de quiche
Lekker aan de quiche

Maar we komen na het weekend weer terug met de eerstvolgende episode van Townsville Australie, de stad die we bezochten en zo geteisterd is door de recentelijke watersnoodramp.

 

Please follow and like us:

2 Reacties

  • Barbera

    Dag Trudy en Gerard.
    Even liep ik achter met lezen, maar ik ben er weer. Grappig is het verschil in de omgevingsfeer, die nu in Australie zo anders is als de aziatische landen. Eerst exotische cultuur, nu een schonere en rustige. Ben benieuwd naar t vervolg. Liefs.

    • Trudy

      We zijn weer in de lucht en in de WiFi sfeer, dus we kunnen de verhalen die we beleven weer heerlijk kwijt aan onze IPad. We houden je graag weer op de hoogte en wij vinden het fijn, van jou te horen. Heel veel liefs van ons tweetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial