Thailand

15. Bangkok they hate you, or they love you!

image_pdfimage_print

Bangkok, wat ben je mooi, in al je Chaos.
WE LOVE YOU WE LOVE YOU WE LOVE YOU😍😍
Het verkeer heeft ons het meest geboeid, een week lang tussen al het verkeer doorlopen en 1 keer een ambulance, gehoord. Je zit in een Tuktuk en denkt als dat maar goed gaat. Het gekke is dat mensen in alle chaos zo tolerant zijn en iedereen zijn voorrang krijgt. In Nederland, is iedereen zo intolerant, dus mensen die geen geduld hebben, ga eens een weekje tussen het chaotische verkeer in Bangkok rijden, daar wordt je in Nederland heel rustig van.

Hou er rekening mee, dat je tegen de gemiddeld 30-33 graden met een luchtvochtigheid van 90-95% kunt, dan is het leuk. Maar heb  je daar echt een probleem mee voor je gezondheid,  dan is het niet zo verstandig.

 

Rijkdom en Armoede, een afschuwelijk fenomeen in de wereld, maar het lijkt of in Bangkok, de mensen vredig naast en met elkaar leven.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial