Start: Nederland

114. Fenomeen in Chile

image_pdfimage_print

Soms raak je niet uitgekeken op iets en vandaag zijn het de grote diversiteit van deuren. Het begint altijd bij een onderwerp en dat boeit je dan zo, dat er nog vele volgen, die je nog veel meer boeien.

De eerste die mij boeide
Een heel simpele
Een smalle dubbele.

 

Een redelijk normale
Het lijkt een boerderij (indeuk van een boerderij in Nl.)
Een smalle voordeur
Een deur met een opstapje

Een wat chiquere deur
Een agressievere deur door de schildering ernaast.

Deur in de beschilderde wijk
Deur in de plamuur
Mooie houten deur
Ingang met deur in de portiek
Smalle dubbele deur
chique voordeur

Glazen dubbele deur
Dubbele deur in portiek
Ingang naar café
Mooie beschilderde brede deur

Meisjes kleuren deur
deur met ijzeren hem ervoor
Het einde deur

 

Je kunt zo nog dagen doorgaan, iets wat me nooit zo erg is opgevallen, maar pas echt bij stilstond, toen ik in diverse straten, maar ook in Valparaiso zoveel verschillende deuren zag.

Mooi Chile, we hebben deuren opengedaan en ook weer dicht, maar de deur in ons hart zal altijd openblijven, wat een schitterend land en een land met heel veel mooie mensen. We hopen nog eens terug te komen en dan het mooie Patagonie te bezoeken.

Morgen is er weer een reisdag voor ons en die zal zo goed als de hele dag in beslag nemen. Van Santiago de Chile naar Lima en van Lima naar Cusco, waar we ons voorbereiden op Machu Picchu die 2 dagen na onze aankomst en aclimatisatie zal plaatsvinden. Wij zijn ontzettend gespannen, hoe dit allemaal zal verlopen. We hopen jullie na de deuren in Chile, weer te ontmoeten in de volgende deuropening naar Macchu Picchu.

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

4 Reacties

 • Harry Wibier

  Hallo Trudy en Gerard,

  Jan Wolff maakte mij enkele dagen geleden attent op jullie fantastische weblog.
  Ik liep dus behoorlijk achter maar deze achterstand heb ik dit weekend ingelopen.

  Wat een geweldige reis en hoe ontzettend boeiend zijn jullie belevenissen!
  Elke dag een nieuw avontuur en een confrontatie met andere culturen en godsdiensten.Heel fijn om via jullie weblog mee te mogen reizen.
  Ik kijk ongeduldig uit naar julle verdere verslagen

  • Trudy

   Hallo Harry, wat een leuke verrassing en wat heerlijk te horen, dat je zo van onze reisverhalen geniet. Fijn dat je ons volgt en wij hopen, dat je straks verder mee reist door Zuid Amerika, waar we Peru nog aan het ontdekken zijn en dan verder trekken naar midden Amerika. We horen graag weer van je. Groetjes Gerard en Trudy.

 • Barbera

  Dag trudy en Gerard.
  Net 5 verslagen gelezen. Wat een kleurrijke landen en verhalen. Het is boeiend dit zo te lezen. Wat een akties zeg. En afwisselend. Leuk die fotoos erbij met muurschilderingen en deuren. Fascinerend. Ga rustig door. Liefs

  • Trudy

   Hallo lieve vriendin, wat fijn te horen, dat je zo heerlijk meereist met ons en het is heerlijk te kunnen vertellen over deze boeiende en kleurrijke landen. We hopen en daar ben ik best lang mee bezig, dat Peru en Costa Rica ook weer veel gelezen gaat worden, want dit zijn we berg mooie landen en hebben heel veel te bieden. Er zal veel meer zijn, dan dat wat wij bezoeken, maar dat geeft straks een aanleiding, om weer eens te gaan. We bellen gauw. Heel veel liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial