Noord Amerika,  Start: Nederland

125. The Horsshoe Bend, samen met de KLM crew

image_pdfimage_print

Vandaag gaan we een bezoek brengen aan de Horsshoe Bend, heel speciaal. We waren eerst naar het Navajo Nationaal Monument geweest, waar veel over de geschiedenis van de Navajo Indianen te vinden is. De Horsshoe Bend, is een hoefijzervormige meander van de Colorado-rivier. Kijk vooral naar de prachtige foto’s.

Navajo Nationaal Monument

Na het Navajo museum en het bezoek aan de stuwdam, gingen we naar een plek met schitterend uitzicht, richting Lake Powell. Hier kwamen we een heel gezellige en aardige familie uit Duitsland tegen, die in de omgeving van Stuttgart wonen. Zij hebben twee zoons en een dochter, die in Texas als aupair werkte en die hadden ze bezocht. De jongens misten hun zus zo verschrikkelijk, dus blij dat ze daar geweest waren en aan het eind van de vakantie zouden ze elkaar nogmaals zien.

Het leuke Duitse echtpaar met hun zonen

 

Lake Powell
Uitloper van Lake Powell
De stuwdam

Prachtige brug

Er is hier ook een prachtig museum
De stuwdam, met daarvoor  Lake Powell

De Horsshoe is een hoefijzervormige meander van de Coloradorivier, dus de nieuwsgierigheid is groot.

 

In de verte, achter deze berg is de Horsshoe Bend
Op weg naar de Horsshoe

Als je hier komt, weet je nog steeds niet wat je te wachten staat, maar het is om kippenvel van te krijgen, niet van de waaghalzen, die op de randjes gaan staan om zich te laten fotograferen, die zijn er altijd, maar van het schitterende uitzicht, met de fantastische kleuren.

De Coloradorivier, die hier  meanderd
De kleuren, zo geweldig
De dieptes
De Horsshoe

Tijdens ons bezoek, kwamen we de crew van de KLM vlucht naar Salt Lake City tegen en zij wilden graag een paar foto’s  met de Horsshoe op de achtergrond, dus heb ik er een aantal gemaakt en via de handy aan hen gestuurd. Alle foto’s die ik heb gemaakt laat ik jullie zien, omdat ze allemaal iets heel moois hebben.

Erg aardige stewardessen van de KLM
Ik was verrukt van de kleuren
De Hoesshoe Bend weer op een andere manier gefotografeerd.
De Coloradorivier

De Horsshoe Bend in volle glorie

Altijd mensen die tot grote hoogten stijgen
Veel bezoekers elke dag.

Als je dit ziet, kun je niet stoppen met fotograferen

Het was een fantastische dag, maar er zullen gelukkig nog vele mooie dagen volgen. Morgen gaan we naar de kerk, althans dat willen we, ga maar eens kijken hoe gemakkelijk het werkelijk is om  een keuze te maken. See you

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial