Start: Nederland

126. Page, een rotonde met alleen maar kerken.

Wij wilden toch een keer een kerk bezoeken en omdat we een aantal dagen in Page waren hadden we daar even de tijd voor. Het werd geen gemakkelijke opgave, ik schrik iedere keer van de hoeveelheid kerken je hebt in de wereld, maar vooral in Amerika. Vandaag reden we over een rotonde, waar een verzameling van kerken was, dus kan ik het niet laten deze zoveel mogelijk tussen het verkeer door te fotograferen.

 

Helaas konden we niet de kerk van onze keuze vinden, maar de foto’s zijn in ieder geval gemaakt. Geloof is een fenomeen, zoveel merken kerken, dat we aan het einde geen keuze hebben kunnen maken, waar we naar binnen zouden gaan, want in de plaats zelf zijn misschien nog wel een keer zoveel kerken. Wel vonden we het nuttig om van de rotonde de foto’s te maken, misschien zijn er een of twee meer, maar dat moeten we tussen het verkeer door fotograferen en dat kan best een keer mis gaan.

Aan het einde besloten we Mexicaans te gaan eten, wat van geen kant smaakte, maar het meubilair was heel apart en zijn daar maar van gaan genieten.

Morgen gaan we naar de Antilope Canyon best spannend, daar horen we zulke schitterende verhalen over, dus zoiets kun je gewoon niet overslaan. Het speelt zich allemaal onder de grond af, maar het kleurenspel onder invloed van de zon moet geweldig zijn.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial