Noord Amerika,  Start: Nederland

130. Even een tussendoortje, lekker eten en drinken, maar wat wordt je er dik van.

In Las Vegas wordt er naast het gokken, veel gegeten en gedronken, dus heb ik een paar leuke exemplaren verzameld, die van eten houden. Sommige mensen vinden het heerlijk zo dik te zijn en is alles een verleiding, dus wie zijn wij?

 

Van voor en achter

 

Dit geeft mij straks weer moed om zo snel mogelijk te gaan lijnen, vooral als ik de laatste foto zie, maar zij voelt zich misschien heel sexy. Amerika en Canada zijn wel landen waar veel vet eten wordt voorgeschoteld en er komt ook nog een Cruise achteraan, die alles in zich blijkt te hebben van teveel te eten. Wij proberen het zoveel mogelijk in de hand te houden en er zit denk ik wel een paar kilootjes teveel op, maar als we even ons best doen, zal het vast wel lukken die met de meeste spoed er weer af te lijnen. 

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial