Noord Amerika,  Start: Nederland

133. VRAAG: Hoe zijn jullie gereden van Las Vegas naar San Francisco?

Sorry mensen, ik ben door velen van jullie teruggeroepen en moet wel even uitleggen hoe wij precies gereden zijn vanuit Las Vegas naar de Westkust, naar Francisco. Ik begrijp, dat veel mensen deze route zouden willen rijden als ze in deze omgeving op vakantie zijn, vandaar dat ik het toch nog graag even doorgeef.

We gaan de stad Las Vegas verlaten

Vanuit Las Vegas reden we in Westelijke richting van Barstow naar Bakersfield daarna rechtstreeks naar de kust naar Morre Bay en Atascadero. Na lang door de woestijnen van Arizona en Nevada, maar ook een stuk woestijn van Californië gereden te hebben, kwamen we dan eindelijk aan bij de schitterende Westkust van Californië in Cambria.

 

Een grote tegenvaller in deze was de prijs van de hotels in de kuststreek, tussen de $ 300-500 per nacht was heel gewoon, maar vraag niet hoe die eruit zien, bijna zielig, dus misschien als je niet teveel wilt uitgeven, ga dan niet aan de kust zitten, maar een beetje landinwaarts.

Eindelijk wat meer groen, heerlijk, want dat is waar we toch wel naar hebben uitgekeken en daar zullen we de komende weken van genieten.

Vervolgens rijden we de volgende dag van Cambria naar Monterey en vandaar naar Santa Cruz en Scotts Valley en dan naar de heerlijke stad San Francisco.

Sorry mensen, denk niet dat we San Francisco geen mooie stad vinden, natuurlijk maar het is zo jammer, dat het helemaal wordt overwoekerd door drugverslaafden en drankverslaafden, maar daarnaast ook door vele criminelen en je echt op je hoede moet zijn.

VETERANEN:

Wat we wel heel erg vinden, dat Amerika zoveel oorlogen heeft gevoerd de afgelopen decennia, maar dat hun veteranen aan hun lot worden overgelaten en er niet voor hen gezorgd wordt, afschuwelijk. Iedereen, die in deze omgeving is moet echt San Francisco gaan bezoeken, want het heeft ook zijn schitterende gebouwen,  mooie restaurants en winkels.

Dit is dus even een tussendoortje, na deze trip,  komt natuurlijk onze reis van San Francisco via de Pacific Coast Highway met wat uitstapjes  ca. 2000 kilometer naar Seattle en dat is wel een heel  lange trip, maar o zo mooi..

 

Geleidelijk laten we San Francisco achter ons
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial